Godknd leverantr

Utför servicetjänster inom hemtjänst: Hela Örebro Kommun

Dagar: Alla dagar Tider: 07:00 till 17:00 

Våra kunder skall känna sig trygga hos oss. 

Det innebär bland annan att vi alltid svarar.

Vid akut så har vi jourverksamhet . 

Alla som arbetar hos oss har erfarenhet och goda referenser

Språkkunskaper förutom svensks, Arabiska, Kurdiska, Persiska och Somaliska

Omvårdnad

Erbjuder inte 

Servicetjänster

Fixartjänst 
Vi utför fixartjänst i hela Örebro kommun, alla dagar i veckan klockan 07–17.
Du kan få hjälp med:
Sätta upp gardiner och tavlor.
Byta glödlampor, proppar och batterier till brandvarnare.
Utföra tunga lyft, hämta saker till och från vind och källare (ej piano).

Fönsterputs

  

Vi anpassar oss så mycket som möjligt till dina önskemål. Vi är noga med fönsterputsningen. Vi putsar fönster exakt efter dina önskemål.
Vi erbjuder inte fönsterputs på fasta fönster, eller andra varianter av fönster som är på högre höjd, och som inte kan putsas med vanlig stege och behöver kran. OBS! vi putsar fönster i maximalt 4 timmar per år.

Inköp

Inköp enligt ditt önskemål, antingen utifrån din inköpslista eller så följer vi dig till och affären så att du kan handla  själv om du vill.

och innebär inköp av dagligvaror samt post-bank och apoteksärenden. Den enskilde kan följa med personalen vid inköp och ärenden om vill.Upp till fyra timmar 

Städning Städning (ej vid flytt).

Städning  innebär avtorkning av diskbänk, diskho och köksbord, skåpluckor, speglar, handfat, toalett och badkar/dusch. Av fläkning av väggar och dörrar samt rengöring av spis och kyl. Avfrostning av frys en gång per år. Dammtorkning av fria ytor, dammsugning av golvytor och mattor, fukttorkning av golv och lister samt fönsterputs 2 gånger per år. Tidsbedömningen utgår från städning om två rum och kök. 

Tvätta kläder   

Maskintvätt och torkning av tvätt ingår också handtvätt och strykning eller mangling av enstaka plagg. Vidare ingår hjälp att sy i knappar och byte till rena sängkläder. Tidsbedömningen utgår från praktiska aktiviteter i samband med tvätt. Beräkning av tid utgår även från att tvätten ska utföras i anslutning till hus/lägenhet.